€ 1.650,00 p/m excl.

2 slaapkamers
4 kamers
86 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Grutmolen 12
9712 ML Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Eengezinswoning, Grutmolen

Omschrijving
PRACHTIGE NIEUWBOUWWONING MET TWEE SLAAPKAMER EN PRACHTIG DAKTERRAS AAN HET EBBINGEKWARTIER TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning is gelegen in Groningen aan het Ebbingekwartier. Het Ebbingekwartier is een buurt in aanbouw aan de noordoostelijke rand van de Binnenstad van de stad Groningen. Alle voorzieningen en uitvalswegen bevinden zich op loopafstand.
SITUERING
Het betreft hier een hoekwoning.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van circa 86m2.

INDELING
De woning heeft drie woonlagen en een ruim dakterras op de vierde woonlaag. Op de bange grond is er een luxe keuken, ruime berging en toilet. Op de eerste etage is een ruime lichte woonkamer met schuifpui. Op de tweede etage zijn twee slaapkamers en luxe badkamer met inloopdouche. Tot slot is er een prachtig dakterras met uitzicht over wijk gesitueerd op de vierde woonlaag.
Dankzij deze goede indeling wordt er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare vierkante meters.

PARKEREN
Er geldt betaald parkeren in de wijk, er is een mogelijkheid om een parkeervergunning aan te vragen.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1650,- exclusief per maand. Aangezien de woonruimte goed geïsoleerd is en beschikt over een energielabel A, zullen de kosten voor de nutsvoorzieningen lager uitvallen dan gemiddeld. De waarborgsom is gelijk aan één huursom.

MEUBILERING
De woonruimte wordt compleet gemeubileerd opgeleverd.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juli beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?