€ 1.300,00 p/m excl.

3 slaapkamers
4 kamers
91 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Hanekamp 25
8023 TD Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Eengezinswoning, Hanekamp

GERENOVEERD WOONHUIS MET 3 SLAAPKAMERS IN WIPSTRIK NABIJ CENTRUM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden, waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van één kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een werkende kandidaat, stel of gezin met een goed inkomen. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit ruime woonhuis met een oppervlakte van zo'n 90 vierkante meter bevindt zich in de wijk Wipstrik. Vanaf hier bevindt u zich snel in het centrum, in iets meer dan 5 minuten fietsen. Ook zijn de Assendorperstraat en de Vechtstraat snel bereikbaar voor alle dagelijkse benodigdheden. Tevens is het station in iets meer dan 5 minuten fietsen te bereiken. Qua uitvalswegen bent u snel op de behoevende plek en parkeren op locatie is bovendien vergunning vrij.

Bij binnenkomst in de woning bevindt u zich in de hal met daarbij de trapopgang naar de eerste etage, het toilet, de kelder en toegangsdeur naar de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer zijn er twee grote openslaande deuren en een reguliere tuindeur via waar u naar de grote tuin kan. Op de eerste etage vindt u de hal met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en vlizotrap voor toegang tot de zolderruimte.

De keuken is voorzien van een inbouw koelkast, combi ovenmagnetron en genoeg kastruimte. De badkamer is volledig betegeld, heeft een wasmachine aansluiting, toilet, douchecabine en wastafel met bijbehorend opbergmeubilair. In de tuin is er ook een bergruimte en veranda aanwezig.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?