€ 1.350,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
72 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Per direct beschikbaar
Bankastraat 20
9715CB Groningen

Reageer nu!

Heb je interesse in deze woning? Log eerst in om te kunnen reageren.

Klik hier om in te loggen

Appartement, Bankastraat

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS EN EEN TUIN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.
Dit appartement is super strak en net gerenoveerd. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, een strakke badkamer, een apart toilet, een buitenruimte, een tuin, een ruime woonkamer met een gloednieuwe keuken. De woning is daarom zeer geschikt voor een stel of woningdelers.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Bankastraat ligt op 1,5 km afstand van Grote Markt en 2,4 KM van het centraal station. De straat is een verlengde van de Nieuwe Ebbingestraat. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand.

SITUERING
De woning is gelegen op de begane grond aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 72m2.

MEUBILERING.
Het is mogelijk om het appartement gedeeltelijk gemeubileerd te huren.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst van de woning is een diepe overloop met toegang tot een strak afgewerkte badkamer die voorzien is van een regendouche, wastafel en een designradiator. Achter de daarnaast gelegen deur is het toilet met een fontein. De eerste slaapkamer van het appartement is ook gelegen aan de overloop, deze kamer is voorzien van een groot raam die voldoende natuurlijk daglicht biedt. De kamer heeft genoeg ruimte voor een bed maar is ook te gebruiken als kantoor aan huis. Aan het einde van de overloop is de deur naar de woonkamer met een open keuken. De keuken is strak afgewerkt en van alle gemakken voorzien zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en genoeg opbergruimte. De daarnaast gelegen woonkamer bied genoeg ruimte voor een ruime zithoek en een eetgedeelte. Aangrenzend aan de woonkamer zit de achtertuin welke te toetreed baar is door een grote openslaande deur. De achtertuin is erg ruim en is zomers een genot om in te zitten. Achter de woonkamer bevind zich de tweede slaapkamer, deze kamer heeft en suite tuin die ook weer toetreed baar is door twee grote openslaande deuren.

PARKEREN
Er is parkeermogelijkheid aan de straat.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 1350,00 exclusief. Dankzij de goede isolatie zullen de kosten voor de nutsvoorzieningen gelijk of lager dan gemiddeld zijn. De waarborgsom is gelijk aan maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is per 1 mei beschikbaar, in overleg eerder. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd. Dankzij de goede indeling van het appartement is het zeer geschikt voor een stel of woningdelers.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?