€ 1.225,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
90 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Aplein 9E
8011TJ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Aplein

PRACHTIG APPARTEMENT IN MONUMENTAAL PAND OP A-LOCATIE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 2 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt 170 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende personen. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

OVER DE WONING
Het appartement is gelegen op de tweede en derde etage aan de voorzijde van het pand en is ca 90 m2 groot. In het pand bevinden zich meerdere nieuwbouw appartementen die vorig jaar in de verhuur zijn gekomen.

Het appartement is volledig gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien. Het is verdeeld over 2 woonlagen.
U komt binnen in de hal waar zich een berging met wasmachine aansluiting en separaat toilet bevindt. Vervolgens komt u uit in de ruime keuken die van diverse inbouwapparatuur voorzien is, zoals een ingebouwde kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap, luxe mengkraan en een vaatwasser. In de keuken kun je een ruime tafel kwijt met 4 stoelen.

Ook zit de slaapkamer op deze etage. De slaapkamer grenst vervolgens aan de badkamer die voorzien is van een extra toilet, design radiator en een wastafel. Zodra u de trap naar boven neemt komt u bij de grote woonkamer (38m2!). Waar genoeg ruimte is voor een grote bank, tafels en stoelen. Ook heeft de woonruimte nog een dakterras waar gedurende de dag de zon op schijnt. (uniek in Zwolle)

De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten lopen van een supermarkt af, en de Diezerstraat (winkelstraat van Zwolle) is op steenworpafstand van deze woonruimte. Diverse parkjes en speciaalzaken om de hoek, heerlijk locatie om zomers lekker te vertoeven. Het pand is een monumentaal pand in het hart van Zwolle en is gebouwd in 1825. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het gelegen in een rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid op deze locatie.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?