€ 755,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
38 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Heerengracht 1c
7941 JH Meppel

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Heerengracht

GERENOVEERD APPARTEMENT TE HUUR AAN ZUIDEINDE/HEERENGRACHT TE MEPPEL

In het centrum van Meppel, op de hoek van Zuideinde van Heerengracht, wordt in dit complex dit appartement gerealiseerd. Dit is één van de zes appartementen dat gebouwd wordt. De woning wordt opgeleverd met een PVC vloer en glasvezelbehang. De muren wordt wit opgeleverd.

Het appartement is gesitueerd op de begane grond en is circa 40m2 groot. De woning heeft een woonkamer, badkamer en aparte slaapkamer. Via de grote ramen is er uitzicht op de gracht.

De keuken is voorzien van het nodige inbouwapparatuur zoals elektrische kookplaat, afzuigkap, inbouwkoelkast, een luxe kraan en aansluiting voor een vaatwasser. Er ligt een kwalitatief goed en mooi afgewerkt aanrechtblad in de keuken. Daarnaast is er voldoende kastruimte.

De badkamer krijgt een douche, toilet en wastafel. Er is aansluiting voor een wasmachine en tevens een afvoer voor een droger. De badkamer wordt afgewerkt met antraciet tegels wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Via de achterzijde van het pand is de gedeelde fietsenberging te bereiken. Tevens is er een kelder aanwezig dat als opslagruimte gebruikt kan worden.

De maandelijkse huurprijs van dit appartement is €695. Het voorschot voor servicekosten zullen €75 per maand bedragen. Bij een leeftijd van 23 jaar of ouder is huurtoeslag mogelijk mits er aan de overige voorwaarden voldaan wordt.

De voorkeur gaat uit naar een nette student of startende werker. Per direct beschikbaar.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?