€ 1.125,00 p/m excl.

3 slaapkamers
4 kamers
111 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Nieuwstraat 146
8011TS Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Nieuwstraat

TWEEKAMERAPPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM TE ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het appartement is gelegen in de binnenstad van Zwolle en vanuit de woonkamer heb is er uitzicht op de Diezerstraat. De Diezerstraat is dé winkelstraat van Zwolle en hier zijn leuke winkels en horecagelegenheden gevestigd. De Grote Markt is op 5 minuten loopafstand. Een supermarkt is nabij gelegen in het winkelcentrum Diezerpoort. Behalve een supermarkt zijn hier ook andere alledaagse winkels te vinden.

De woning is als volgt ingedeeld: entree via de achterzijde via de binnenplaats, hal met toegang tot de slaapkamer welke uitkijkt op de binnenplaats. Tevens kom je via de hal in de badkamer, met ligbad, apart toilet en de ruime woonkamer met open keuken. Naast de keuken is er een ruimte om spullen te bergen (wasmachine etc.). Het appartement heeft maar liefst 3 ruime slaapkamers.

Kortom een leuk tweekamerappartement op een A-locatie in Zwolle.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?