€ 1.150,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
58 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
van Oldenbarneveltlaan 13
9716EA Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, van Oldenbarneveltlaan

LEUK ONGEMEUBILEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMER AAN DE VAN OLDENBARNEVELTLAAN IN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het adres bevindt zich aan de van Oldenbarneveltlaan in Groningen. De Grote Markt is op 1,8 kilometer en station noord is gelegen op loopafstand. Alle voorzieningen zoals de supermarkten zijn allemaal te vinden op loopafstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 58m2

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het pand. Er is een ruime woonkamer aanwezig met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, wasbak en voldoende opslagruimte en werkblad. Er zij tweeaparte slaapkamers aanwezig er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. De badkamer is voorzien van een wastafel met opslagruimte, spiegelkastje, toilet, designradiator en een ruime douche. Bij het appartement is een gedeelde buitenruimte, waar je lekker en gezellig kunt zitten. Daarnaast is er nog een fietsenberging, die via een aparte deur vanaf de straat te bereiken is.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €1200,-. Er wordt een voorschot gerekend van €220. Dit maakt een totale huurprijs van €1420. De borg staat gelijk aan twee keer de maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt per 1 september 2023 beschikbaar, in overleg eventueel eerder. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Voor de woonruimte zijn wij opzoek naar nette kandidaten welke werkend zijn. De voorkeur gaat uit naar een alleenstaand persoon of koppel.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?