€ 750,00 p/m excl.

1 kamer
27 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Karnebeekstraat 57C
8011 JC Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Van Karnebeekstraat

RUIME KAMER IN HARTJE CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Deze nette studio is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde van het object. Hierdoor is het rustig wonen, het ligt niet aan de straatzijde.

VOORZIENINGEN
Het huis beschikt over een keuken en badkamer met douche en toilet. Het sanitair en keuken is in een zeer nette staat van onderhoud. Daarnaast is er een ruim dakterras dat gedeeld wordt met twee anderen.

LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 3 minuten fietsen van een supermarkt af. De stad is binnen een paar minuten lopen te bereiken. Het station is in 5 minuten lopen bereikbaar.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 februari 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs van €750 is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot voor energie, servicekosten en heffingen zal €130 per maand zijn. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?