€ 850,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
39 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Almelose Kanaal 65
8011KS Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Almelose Kanaal

MOOI APPARTEMENT OP EEN WOONBOOT

NTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITTUERING
Het appartement bevindt zich op een zeer unieke locatie op het water.
Dit appartement is circa 40m2 groot. Het appartement bevindt zich op de onderste etage, linksonder. In totaal zijn er 4 appartementen op de woonboot.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keuken. Via de hal zijn de 2 slaapkamers bereikbaar. De badkamer is voorzien van een bad met douche, toilet en wastafel. Het geheel is voorzien van centrale verwarming en heeft een eigen CV ketel.

LOCATIE
Het appartement op de woonboot is gelegen in het centrum van Zwolle. Letterlijk binnen een paar minuten lopen is de winkelstraat van Zwolle te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één bruto maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar werkende kandidaten.

De huurprijs is € 850,- exclusief het voorschot voor gas, water en elektra (het voorschot hiervoor bedraagt € 150,-). Tv, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor eigen rekening.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?