€ 345,00 p/m excl.

1 kamer
17 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Celebesstraat 23a
9715JE Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Celebesstraat

LEUKE STUDIO MET EIGEN KEUKEN, DOUCHE, EN BALKON TE HUUR.
*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
**********************
Het pand is gelegen aan de Celebesstraat 23a. In totaal zijn er vijf studio’s, met slechts vier huisgenoten wordt het toilet en wasmachine gedeeld.

De studio is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde. De studio beschikt over een eigen keuken, douche en balkon. De studio heeft een oppervlakte van circa 17m2, dankzij de goede indeling is de studio gemakkelijk in te delen voor een woon en slaapkamer. Dankzij de vele ramen komt er voldoende licht in de woonruimte.

Het centrum van Groningen, en alle voorzieningen bevinden zich op loop en of fietsafstand.

De kale huurprijs is: . Het voorschot voor gas, water en elektra bedraagt: . Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €455,00 en de woning is beschikbaar per 1-5.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?