€ 650,00 p/m incl.

1 slaapkamer
12 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Prof. H. Bavinckstraat 58K1
3555 GS Utrecht

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Prof. H. Bavinckstraat

LEUKE SEMI, STUDIO BESCHIKBAAR IN UTRECHT!

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is 1 april 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra, internet en gemeentelijke heffingen.
De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Dit komt doordat het toilet nog een voorziening is die gedeeld met een aantal medebewoners van de woning.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woning is gelegen aan de rand van de Amsterdamsestraatweg, als je deze weg ongeveer 5 a 10 minuten af fiets zit je al midden in het centrum van Utrecht. De supermarkten en restaurants in de buurt zijn erg dichtbij en kunnen op loopafstand worden bereikt.

De kamer zelf is een knusse kamer van 12m2, er is ruimte voor een slaapbank of een twee persoon bed en een tafel. Het is een knusse kamer maar wat het een uniek object maakt is de betreding richting de buitenruimte. Door de grote deur aan de voorzijde kun je makkelijk naar buiten en de hele dag genieten van de zon. Het toilet word gedeeld op de begane grond maar de medebewoners maken hier zelden tot geen gebruik van. Verder is achter de kamer nog een garage die gedeeld is gebruikt word voor het stallen van de eigenaar zijn auto. in de garage is een douch geïnstalleerd en is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een keukenblokje. Dit keukenblokje word niet gebruikt door de eigenaren en is voorzien van een luxe koelkast en wastafel.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?