€ 895,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Friesestraatweg 1590
9743AA Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Friesestraatweg

SUPER LEUK EEN-SLAAPKAMERAPPARTEMENT IN HET WOLDRINGGEBOUW AAN DE FRIESESTRAATWEG IN GRONINGEN

INFORMATIE
Dit appartement is super strak en netjes afgewerkt. De woning is voorzien van 1 slaapkamer, een strakke badkamer, een ruime woonkamer met een open keuken. De woning is daarom zeer geschikt voor een stel of een persoon.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Friesestraatweg ligt op 2,3 KM afstand van Grote Markt en 2,2 KM van het centraal station.

SITUERING
De woning is gelegen op de achtste etage aan de binnenkant van het pand. Dit betekend dat de woning een mooi uitzicht heeft op het water en de wijken.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 50,30m2.

VOORZIENINGEN
Als je de woning binnenkomt sta je in de woonkeuken. De woonkeuken is een ruime ruimte, met voldoende ruimte voor een bank, eettafel en stoelen. De keuken is voorzien van inductie-kookplaat, afzuigkap, oven-magnetron, afwasmachine, ruime koelkast met diepvries combinatie en een granieten aanrecht met luxe kraan. Verder is er in de woning nog een slaapkamer te vinden, met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast. De badkamer is voorzien van een design-radiator, fijne douche, wastafel, toilet en spiegelkast met verlichting. Het appartement is goed geïsoleerd en voorzien van LED verlichting.
Er is camerabewaking, een huismeester, schoonmaakdienst, eigen fietsenstalling en een groot fitnescentrum met sauna in het wooncomplex te vinden.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €895, de servicekosten bedragen €100. Bij de servicekosten zijn gas, water en elektra niet inbegrepen. De waarborgsom is gelijk aan maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is per 1 april beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?