€ 1.300,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
70 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Bankastraat 201
9715CB Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Bankastraat

PRACHTIG GERENOVEERD 2-SLAAPKAMER WONING MET EEN TUIN AAN DE BANKASTRAAT IN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.
Dit appartement is super strak en net gerenoveerd. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, een strakke badkamer, een apart toilet, een tuin, een ruime woonkamer met een gloednieuwe keuken. De woning is daarom zeer geschikt voor een stel of woningdelers.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Bankastraat ligt op 1,5 km afstand van Grote Markt en 2,4 KM van het centraal station. De straat is een verlengde van de Nieuwe Ebbingestraat. Alle voorzieningen, zoals een supermarkt, zijn in de buurt.

SITUERING
De woning is gelegen op de begane grond en de eerste etage.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 70m2.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst van de woning is er een hal waar eventueel een kapstok geplaatst kan worden. Als de via de hal de woning binnenkomt sta je in de woonkeuken. Aan de voorzijde van de begane grond is een super strakke keuken met veel werkruimte. De keuken is voorzien van een ruime koelkast, vrieskast, vaatwasser, spoelbak, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en voldoende opslagruimte. Daarnaast is er in de woonkeuken voldoende ruimte voor een eettafel, een bank etc. Aan de achterzijde van de woonkeuken is een buitenruimte. In de buitenruimte is voldoende ruimte voor een lounge set of tafel. Op de begane grond is ook een toilet te vinden.
Op de eerste etage zijn de twee slaapkamers te vinden. In de slaapkamers is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, kast en eventueel een bureau. Verder is op de eerste etage ook een badkamer te vinden. De badkamer is super strak en netjes afgewerkt. De badkamer is voorzien van een regendouche, designradiator, badkamermeubel, toilet en een spoelbak met opslagruimte.

PARKEREN
Er is parkeermogelijkheid aan de straat.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 1300,00 exclusief. De waarborgsom is gelijk aan maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woning is per 15 maart beschikbaar, in overleg eerder. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?