€ 475,00 p/m excl.

1 slaapkamer
21 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Rijksstraatweg 116
9752BK Haren

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Rijksstraatweg

De kamer van ruim 21m2 is gemeubileerd en beschikt over een eigen douche en toilet, de keuken wordt gedeeld.


Bij binnenkomst van het pand is er een ruime gemeenschappelijke gang. Op de begane grond is de keuken gesitueerd, in overleg met de eigenaar kunnen er potten en pannen gebruikt worden. De kamer is gesitueerd op de tweede etage en is ruim 21 m2 groot. De kamer beschikt over een nette vloer, bureau met stoel, meerdere kasten, een koelkast en bed met toebehoren. Dankzij de twee ramen voelt de ruimte veel ruimer dan 21 m2. Op dezelfde etage is er een douche, wastafel en toilet gesitueerd welke toebehoren aan het gehuurde.
Het pand beschikt over twee ruime tuinen waar een huurder in overleg gebruik van kan maken. Ook is er een garage aanwezig voor het stallen van een fiets. Ook is er een parkeerplaats voor de auto beschikbaar.

Omdat dit een hospita betreft (de eigenaren wonen zelf op het adres en verhuren een kamer in hun huis) zijn de eigenaren op zoek naar een nette student en/of werkend persoon. De locatie perfect voor iemand die wil ontsnappen aan de drukte van het centrum van Groningen. Aan de Rijksstraatweg zijn alle voorzieningen op korte afstand te bereiken. Het centrum, centraal station, RUG en het Zernike zijn vanwege een goede bus connectie binnen 10-15 minuten te bereiken.

De huurprijs is inclusief. De woonruimte komt beschikbaar per 1 augustus 2021

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?