€ 1.550,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
100 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Beschikbaar per 1 februari 2022
Damsterdiep 67
9711 SJ Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Damsterdiep

LUXE GEMEUBILEERD TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT TEHUUR AAN HET DAMSTERDIEP TE GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan het Damsterdiep in Groningen. Het UMCG is gelegen op 500 meter de Grote markt op 900 meter en het station is op 1,5KM gelegen.

SITUERING
het appartement is gelegen op de begane grond.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 80m2.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst is er een hoge en ruime hal met veel karakter en originele ornamenten, opvolgend is er een ruime woonkamer heeft een half open keuken welke is voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, fornuis en afzuigkap. Tevens heeft de woonkamer een sfeervolle verhoging waardoor de woonkamer erg speels aandoet. Aansluitend van de woonkamer is een zeer ruime tuin op het zuidwesten met berging, in de tuin is het heerlijk vertoeven en er is ruimte om de fiets te stallen. Er zijn twee slaapkamers en een zeer bijzondere badkamer. Tevens is het appartement van A tot Z voorzien van Meubilering.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1550,- Excl. in overleg is het mogelijk om de woonruimte Inclusief te huren.
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 februari 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!