€ 840,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
47 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 februari 2022
Begeijnenstraat 1C
8262 PM Kampen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Begeijnenstraat

NIEUWBOUW APPARTEMENT IN OUDE KERK KAMPEN TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is medio beschikbaar per 1 februari 2022 (aanvaarding in overleg). De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Energie en water dient de huurder zelf af te sluiten.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement is gelegen op de begane grond van de voormalige 'Noorderkerk'. Parkeren in de straat is mogelijk. Het ligt in een rustige buurt maar is wel zeer nabij de oude binnenstad van Kampen gelegen, deze is binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

Via de centrale entree komt u binnen in de hal van de woning. De woonkamer is ongeveer 20m2 groot en voorzien van een mooie open keuken met daarin verscheidene inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren is een bescheiden terras bereikbaar. De riante slaapkamer is aan de andere zijde van de woning gelegen. De badkamer grenst aan de slaapkamer en is voorzien van een douche en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig.

Het geheel is voorzien van een luxe PVC vloer.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!