€ 785,00 p/m incl.

1 kamer
33 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Willemskade 15D
8011 AD Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Willemskade

LEUK STUDIOAPPARTEMENT AAN RAND VAN CENTRUM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water en elektra. Bij ingang van het huurcontract dient één maandhuur aan waarborgsom voldaan te worden. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Vanaf locatie is de binnenstad van Zwolle op steenworp afstand bereikbaar. Het station ligt op circa 3 minuten fietsafstand. Uitgaansgelegenheden zoals Hedon en bioscoop Pathé liggen om de hoek. Ook het winkelcentrum Diezerpoort, met allerlei winkels, is in een paar minuten fietsen snel bereikbaar.

In het complex zijn gemeenschappelijke wasruimtes met wasmachine en droger. en een gezamenlijke tuin met mogelijkheid voor het stallen van uw fiets.

Kortom, een mooi appartement op een centrale locatie.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?