€ 350,00 p/m incl.

1 kamer
14 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Lijsterbesstraat 33
8012 ED Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Lijsterbesstraat

LEUKE KAMER MET EIGEN KEUKEN IN ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is 1 februari 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Vanaf locatie is het winkelcentrum van Zwolle op enkele minuten fietsen bereikbaar. Het station is op 5 minuten fietsafstand. Er zijn diverse supermarkten in de buurt.

De kamer bevindt zich in een pand waarin in totaal meerdere studentenkamers zitten. De kamer is ca 14m2 groot en gesitueerd op de begane grond van het pand.

De kamer heeft een centrale verwarming en een eigen keuken. De voorzieningen zoals de keuken, badkamer en het toilet deel je met de medebewoners van het huis.

Kortom, een leuke kamer met eigen keuken in de gezellige wijk Assendorp.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!