€ 600,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
26 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 februari 2022
Voorstraat 2419
8261HS Kampen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Voorstraat

LEUK APPARTEMENTJE IN KAMPEN TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is beschikbaar per 1 februari 2022. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Energie en water dient de huurder zelf af te sluiten. De borg bedraagt 1 maand brutohuur.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement bevindt zich in een appartementencomplex in de oude binnenstad van Kampen. De woning beschikt over een woonkamer met een open keukenblok. Via de hal is het toilet en de douche te bereiken en geeft tevens toegang tot de slaapkamer. Bij de woning hoort een externe berging van ongeveer 2,5m2. Er is eveneens een gedeelde buitenruimte aanwezig.

Vanaf de woning is het centrum van Kampen is een paar minuten lopen te bereiken. Het treinstation is binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. Voor het parkeren van de auto is een vergunning benodigd.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!