€ 455,00 p/m incl.

1 kamer
23 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 februari 2022
Van Karnebeekstraat 117
8011 JE Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Van Karnebeekstraat

ZEER RUIME KAMER AAN VAN KARNEBEEKSTRAAT TE ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

SITUERING
In dit leuke studentenhuis bevinden zich meerdere kamers, te weten 5 stuks. Deze kamer is gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het pand en is in totaal bijna 23m2 groot.

VOORZIENING
Deze kamer heeft een eigen wastafel. De badkamer, keuken, toilet en de tuin deel je met 4 andere medebewoners.

LOCATIE
Deze woonruimte is gelegen tussen Assendorp en de Stationsbuurt. Het bevindt zich praktisch 2 minuten wandelen van de supermarkt en andere winkelgelegenheden af. De stad is binnen een paar minuten lopen te bereiken. Het station is in 2 minuten wandelen ook snel te benaderen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 01-01-2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woonruimte is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een vrouwelijke kandidaat die studerende is. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!