€ 880,00 p/m incl.

1 slaapkamer
2 kamers
46 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Timpweg 4
9731AL Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Timpweg

LEUK APPARTEMENT IN EEN MONUMENTALE WOONBOERDERIJ AAN HET WATER AAN DE TIMPWEG IN GRONINGEN

*********************
Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: [email protected] of 0886299050.

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.
********************
Het complex is een monumentale woonboerderij aan het water, waar meerdere woonruimtes zijn gerealiseerd. Deze woonruimte bevindt zich in het losse gebouw aan het water.

De voordeur en trap worden gedeeld met slechts één ander appartement. Beide appartementen hebben een woonkamer op de begane grond en een aparte slaapkamer op de eerste etage. De slaapkamers zijn te bereiken via de gedeelde trap. De woonkamer en de slaapkamer zijn allebei met een slot af te sluiten.

De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en voldoende opslagruimte.
De badkamer is voorzien van een wasmachine aansluiting, douche en wastafeltje. Het toilet is gescheiden van de badkamer en bevindt zich op de begane grond.

De woonruimte heeft een oppervlakte van circa 46m2. De woning komt beschikbaar per 1-2-2021. De kale huurprijs is €700,- en het voorschot voor de servicekosten en overige kosten zijn €180,-. Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €880,- afhankelijke van de persoonlijke situatie komt deze woonruimte in aanmerking voor huurtoeslag. De woonruimte wordt ongemeubileerd verhuurd.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!