€ 950,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
40 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Menno van Coehoornsingel 5a
8011 XA Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Menno van Coehoornsingel

LUXE TWEEKAMER APARTEMENT MET BALKON IN CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is beschikbaar per 3 januari 2022, doch aanvaarding in overleg. De maximale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt verlengd na deze periode mits akkoord bevonden door verhuurder. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief nuts voorzieningen. Er wordt een voorschot van €120,00 gerekend aan servicekosten ten behoeve van de nuts voorzieningen, het onderhoud en servicekosten t.b.v. afschrijving van vloer en voorzieningen. Dit bedrag komt bovenop de kale huursom.
De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het appartement van ca. 40m2 beschikt over een fraaie woonkamer met Frans Balkon en uitzicht over de gracht. Het heeft een open keuken welke voorzien is van een vaatwasser. De slaapkamer ligt aan de achterzijde van het pand. Via deze kamer is de badkamer met toilet te bereiken even als de buitenruimte.

Het is gelegen in het hartje centrum van Zwolle, op het Noordereiland. Letterlijk binnen één minuut lopen is de winkelstraat te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar, evenals bioscoop Pathé. Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten lopen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!