€ 975,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
45 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Bitterstraat 30
8011XL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Bitterstraat

PRACHTIG APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is beschikbaar per 1 februari 2022. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Energie en water dient de huurder zelf af te sluiten.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
In het centrum van Zwolle, in het 'Aldo van Eijckplan', staat dit netjes onderhouden starters appartement, gelegen op de eerste verdieping met eigen berging op de begane grond. Het 'Aldo van Eijckplan' ligt midden in de bruisende binnenstad van Zwolle. Het gemak van de winkels en restaurants op loopafstand en het stadstheater 'De Spiegel', ligt om de hoek. Voor dagelijkse boodschappen kan afgeweken worden naar winkelcentrum Diezerpoort of naar de stadssupermarkt. Het station is binnen 10 minuten fietsen bereikbaar.

Het appartement meet ongeveer 45m2. De woonkamer is voorzien van een halfopen keuken en tevens entree naar het overdekte balkon. Via de hal is de badkamer met douche, wasmeubel en hangend toilet te bereiken. Deze is geheel betegeld. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Kortom, een sfeervolle gemoderniseerd appartement in de binnenstad van Zwolle.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!