€ 525,00 p/m excl.

1
27 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Deventerstraatweg 7b
8012AA Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Deventerstraatweg

LEUKE APPARTEMENT NABIJ CENTRUM EN STATION ZWOLLE

SITUERING
Dit appartement bevind zich op de begane grond aan de achterzijde van het pand. De opgang deelt u met de andere bewoner welke het appartement aan de voorzijde bewoont.

VOORZIENINGEN
De woning is voorzien van een ruime woonkamer met grote ramen welke uitkijken op de eigen tuin aan de achterzijde. Via de woonkamer kan u naar de keuken waar de toegang tot de slaapkamer, tuin en badkamer zich bevind.

LOCATIE
Vanaf de woning is de stad binnen 5 minuten fietsen bereikbaar, eveneens als de supermarkt en diverse leuke winkeltjes in de wijk Assendorp. Het station is op steenworp afstand snel te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 december 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en overige servicekosten. Het voorschot hiervan bedraagt €185 euro per maand.

De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is mogelijk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar www.toeslagen.nl

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een alleenstaande studerende of werkende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden. Indien u werkend bent, dient er een vast contract te zijn.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!