€ 395,00 p/m incl.

1
16 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 december 2021
Groenestraat 8
8012 VL Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Groenestraat

ONLANGS GERENOVEERDE KAMER IN ASSENDORP TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit prachtig gerenoveerde studentenhuis bevinden zich meerdere kamers, te weten vier stuks. Deze kamer is gelegen op de begane grond aan de achterzijde.

VOORZIENINGEN
De kamer is voorzien van een vloer en heeft daarnaast een eigen wastafel. De keuken en tuin worden gedeeld met de andere drie (één heer, twee dames) medebewoners. De badkamer met toilet (begane grond) wordt gedeeld met één ander persoon.

LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten fietsen van een tweetal supermarkten af. De stad is binnen 5 minuten lopen te bereiken. Het station is in enkele minuten fietsen snel te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 december 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!