€ 1.200,00 p/m excl.

1
75 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
A-Plein 9D
8011TJ Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, A-Plein

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET BUITENRUIMTE IN MONUMENTAAL PAND OP A-LOCATIE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonische kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit prachtige pand zijn recent meerdere appartementen opgeleverd en verhuurd.
Het appartement is gelegen op de tweede en derde etage en is ca. 75 m2 groot. Het pand is een monumentaal pand in het hart van Zwolle. Rondom zijn vergelijkbare woningen te vinden. Het pand is gebouwd in 1825. De buurt heeft naar verhouding jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het gelegen in een rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid op deze locatie.

VOORZIENINGEN
Het appartement is volledig gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien. Het is verdeeld over 2 woonlagen.
Als u binnenkomt loopt u tegen de keuken aan die van diverse inbouwapparatuur voorzien is, zoals een ingebouwde kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap, luxe mengkraan. In de keuken kun je een ruime tafel kwijt met 4 stoelen.
Direct naast de keuken zit de slaapkamer. De slaapkamer grenst vervolgens aan de badkamer die voorzien is van een toilet, douche, design radiator en een wastafel.
Als u de trap naar boven neemt komt u bij de grote woonkamer. In de woonkamer is genoeg ruimte voor een grote bank, tafels en stoelen. Daarnaast heeft deze woonruimte nog een dakterras waar gedurende de dag de zon op schijnt. (uniek in Zwolle)

LOCATIE
De woning ligt op een A-locatie, het ligt 2 minuten lopen van een supermarkt af, en de Diezerstraat (winkelstraat van Zwolle) is op steenworpafstand van deze woonruimte. Diverse parkjes en speciaalzaken om de hoek, heerlijk locatie om zomers lekker te vertoeven.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt €100. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woningen is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een werkend koppel. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!