€ 405,00 p/m incl.

1 slaapkamer
2 kamers
17 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Karnebeekstraat 117
8011 JE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Van Karnebeekstraat

KAMER MET APARTE SLAAPKAMER AAN DE VAN KARNEBEEKSTRAAT TE ZWOLLE

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit leuke studenten pand bevinden zich meerdere kamers, te weten 5 stuks. Deze kamer is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het pand en is in totaal bijna 18 m2 groot.

VOORZIENING
Deze kamer heeft een eigen wastafel en aparte slaapkamer tot beschikking. De badkamer, keuken, toilet en de tuin deel je met 4 andere medebewoners.

LOCATIE
Deze woonruimte is gelegen tussen Assendorp en de Stationsbuurt. Het bevindt zich praktisch 2 minuten wandelen van de supermarkt en andere winkelgelegenheden af. De stad is binnen een paar minuten lopen te bereiken. Het station is in 2 minuten wandelen ook snel te benaderen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 01-01-2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woonruimte is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een vrouwelijke/mannelijke kandidaat die studerende is. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!