€ 433,00 p/m incl.

16 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 december 2021
Thomas a Kempisstraat 103a
8021 BL Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Thomas a Kempisstraat

RUIME KAMER MET EIGEN WASTAFEL TE HUUR IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De kamer bevindt zich in een pand waarin in totaal meerdere studentenkamers zitten. De kamer is ca.15m2 groot en gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand.

VOORZIENINGEN
De kamer heeft een centrale verwarming en een eigen wastafel. De voorzieningen zoals het toilet, keuken en badkamer deel je met de medebewoners van het huis.

LOCATIE
Vanaf locatie is het winkelcentrum van Zwolle op enkele minuten fietsen bereikbaar. De Thomas a Kempisstraat heeft allerlei eigen voorzieningen zoals supermarkten, drogisterijen etc. Het station is op 5 minuten fietsafstand.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en exclusief gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Op de woonruimte is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar studenten.

BESCHIKBAARHEID
De woonruimte komt beschikbaar per 1-12-2021.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!