€ 362,00 p/m incl.

1
18 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 december 2021
Trompstraat 29
8023 TN Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Trompstraat

LEUKE KAMER IN DE GEZELLIGE WIJK WIPSTRIK

SITUERING
De kamer bevindt zich in een pand welke bestaat uit een begane grond en eerste etage. Desbetreffende kamer is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het pand.

VOORZIENINGEN
De kamer is voorzien van grote ramen zodat er veel lichtinval is en centrale verwarming. De keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met 2 medebewoners die tevens wonen op de begane grond. De bewoners van de etage hebben hun eigen voorzieningen.

De buitenruimte wordt gedeeld met de medebewoners evenals de bewoners van de eerste etage.

LOCATIE
Vanaf de woning is de stad en het station binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. Een bushalte ligt op een minuut lopen afstand. Een Coop supermarkt is op een paar minuten afstand gelegen. Ietwat verderop is het winkelcentrum Diezerpoort waar diverse winkels te vinden zijn, waaronder een grote Albert Heijn.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een student.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!