€ 825,00 p/m incl.

1
35 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Ittersumstraat 79
8012TJ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Van Ittersumstraat

MOOI NET EN RUIM APPARTEMENT MET TUIN IN DE WIJK ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De woning is gelegen op de begane grond en de entree wordt gedeeld met 1 medebewoner.

VOORZIENINGEN
De woning beschikt over een tuin van ongeveer 14 m2. Het woon- en slaapgedeelte is ongeveer 36 m2 en de woning heeft een aparte keuken en badkamer.

LOCATIE
De woning is op loopafstand van het station en centrum. Supermarkten en dergelijke voorzieningen zijn gemakkelijk per voet te bereiken.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 december 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en exclusief gemeentelijke heffingen, TV en internet. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor de kamer zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden. Deze woonruimte is enkel geschikt om bewoond te worden door maximaal 1 persoon.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!