€ 741,00 p/m incl.

1
23 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Burgemeester Drijbersingel 19109
8021 DA Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Burgemeester Drijbersingel

MOOIE STUDIO AAN DE RAND VAN HET CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'ja ik heb interesse in deze woonruimte. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De studio bevindt zich in een complex met 82 appartementen. Deze zijn aantal jaar geleden gerenoveerd en het prachtige complex is voorzien van een groot dakterras, met prachtig uitzicht op de Zwolse binnenstad. De studio bevindt zich op de eerste etage en is ca 23m2 groot.


VOORZIENINGEN
De woning is gestoffeerd en voorzien van een PVC vloer en gordijnen. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak. Zowel de keuken als badkamer hebben een moderne uitstraling.

In het complex zijn gemeenschappelijke wasruimtes met wasmachine en droger. Per was- of droogbeurt dient ongeveer €3,80 betaald te worden middels een waspas. Een voordeel hiervan is dat er geen wasmachine of droger aangeschaft hoeft te worden.
Tevens is er in het souterrain een fietsenstalling aanwezig en kan er achter het pand een parkeerplaats gehuurd worden.

LOCATIE
Vanaf locatie is de binnenstad van Zwolle binnen een paar minuten fietsen bereikbaar. Het station ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Uitgaansgelegenheden zoals Hedon en bioscoop Pathé liggen om de hoek. Ook het winkelcentrum Diezerpoort, met allerlei winkels, is in een paar minuten lopen bereikbaar.


HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en exclusief gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar studenten of werkenden. Er dient een garantsteller overlegt te worden.


BESCHIKBAARHEID
De woonruimte komt beschikbaar per 1 december 2021.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!