€ 750,00 p/m excl.

1
200 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Timpweg 2A
9731AL Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Timpweg

UNIEK WOONHUIS VAN 200M2 BESCHIKBAAR AAN DE TIMPWEG TE HUUR.
INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 2,5KM van de Grote Markt in Groningen. Het centraal station is gelegen op 3,5KM en het UMCG is gelegen op 1,8 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het woning is gelegen op de begane grond en eerste etage.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van circa 200 m2.

VOORZIENINGEN
De woning heeft een entree die toegang geeft tot de keuken. Achter de keuken zit een gigantisch woonkamer met aansluitend een badkamer met toilet, separaat toilet, wasruimte en een kantoor ruimte. De eerste etage zijn 4 grote kamers achter elkaar die naar keuze in te vullen zijn.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs bedraagt €750,- exclusief.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is mogelijk afhankelijk van de persoonlijke situatie.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 januari 2022 beschikbaar. De huurperiode bedraagt maximaal 12 maanden. De verhuurder is hier bezig met het verkrijgen van een vergunning voor realisatie van appartementen. Hierdoor kan het zijn dat de verhuurder de huurder verzoekt mee te werken aan een eventuele bezichtiging met bijv. de aannemer(Dit zal van te voren besproken worden)

KANDIDAAT
voor dit object zijn wij opzoek naar een nette kandidaten. Dit mag zowel werkende persoon zijn als studerende. Bij werkende kandidaten wordt om een loonstrookje gevraagd en bij studerende kandidaten een gerand steller.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!