€ 1.100,00 p/m excl.

1
55 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Gedempte Zuiderdiep 53a-ap 1
9711 HB Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Gedempte Zuiderdiep

PRACHTIG GEBMEUBILEERD APPARTMENT TE HUUR AAN HET GEDEMPTE ZUIDERDIEP TE GRONINGEN.
INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 650 meter van de Grote Markt in Groningen. Het centraal station is gelegen op 600meter en het UMCG is gelegen op 1,2 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 55 m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag van het pand. Het appartement heeft een ruime woonkamer met veel daglicht en uitzicht op het Gedempte Zuiderdiep. De woonkamer heeft een moderne open keuken die voorzien is van een inductie kookplaat, afzuigkap combinatie magnetron, ijskast/vrieskast en vaatwasmachine. Na de keuken volgt een separaat toilet, wasmachine kast en luxe afgewerkte badkamer. Achterin het pand is de slaapkamer gelegen die voorzien is van een twee persoons bed en een grote kast. Naast de slaapkamer is de toegang naar het eigen dakterras. Het hele appartement is gemeubileerd en word “Turn key” opgeleverd.

HUURPRIJS EN BORG
de huurprijs bedraagt €1100,- excl. de servicekosten voor gas, water, elektra, internet en meubilering bedraagt €150,- wat een totale huur maakt van €1250,-Incl
De waarborgsom is gelijk aan een maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 december 2021 beschikbaar. De huurperiode bedraagt eerst maximaal 12 maanden waarna het huurcontract eventueel verlengt kan worden en doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaat met een voorkeur voor werkend persoon. In dit geval word een loonstrookje gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!