€ 780,00 p/m excl.

1
52 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Venestraat 6a
8011 GL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Venestraat

MOOI APPARTEMENT NABIJ HET STATION EN CENTRUM VAN ZWOLLE

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Dit prachtige authentieke appartement is gelegen aan de Venestraat welke direct is gelegen aan het station van Zwolle en nabij centrum Zwolle. De winkels, terrassen en het stadsstrand liggen dan ook allemaal op loopafstand. Het centrum is in ongeveer 5 minuten lopen te bereiken, evenals bioscoop Pathé en Hedon. Dit is de uitgelezen kans een prachtig appartement te bemachtigen nabij de bruisende Zwolse binnenstad!

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft de centrale hal als gedeelde verkeersruimte.

INDELING
De woning is te betreden via de centrale gedeelde hal. Via de voordeur is de woonkamer met aparte slaapkamer, serre en de badkamer met douche en wastafel te benaderen. Ook de keuken en het toilet zijn aangesloten op de centrale hal en zijn afsluitbaar. Aan de achterzijde van het pand, waar de serre zich bevind is er ook een riante tuin van maar liefst 44m2 beschikbaar.

VOORZIENINGEN
Uiteraard beschikt deze woning over alle eigen voorzieningen zoals keuken, badkamer en toilet. De keuken is voorzien van een inbouwkookplaat, wasemkap en inbouwoven. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, en voor het toilet op de hal is er een toilet met wastafel.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en servicekosten. Hiervoor rekent de verhuurder een voorschot van € 150,00 euro.

De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkend stel of goede eenverdiener die een garantsteller kunnen overleggen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
U krijgt een huurovereenkomst voor onbepaalde duur aangeboden.

EXTRA
Huisdieren en roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!