€ 925,00 p/m excl.

2
105 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Sjoelplein 6
9951DA Winsum

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Eengezinswoning, Sjoelplein

ZEER MOOIE EN RUIME WONING IN WINSUM OP ONGEVEER 14,5 KM VAN DE GROTE MARKT IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De van Oldenbarneveltlaan ligt op 14,4 km afstand van Grote Markt in Groningen. De woning ligt op 200 meter van het winkelcentrum van Winsum.

SITUERING
De woning is verdeeld over 2 verdiepingen, de begane grond en de eerste etage.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 105 m2.

VOORZIENINGEN
De woning is voorzien van een gezellige woonkamer. die toegang geeft tot de buitenruimte. De woning beschikt over een open keuken die is voorzien van een vriezer, koelkast, oven, inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak met kraan en een vaatwasser. Daarnaast is er een ruime slaapkamer van die toegang geeft tot de badkamer. Verder is er op de begane grond een apart toilet te vinden en een opbergruimte met een aansluiting voor een wasmachine. Op de eerste etage is een opslagplaats die je ook als 2 slaapkamers kunnen worden gebruikt. Hiervan is er een vaste slaapkamer, door de huidige bewoner is er een derde slaapkamer gecreëerd.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de buurt.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €925 exclusiefgas, water, electra, internet en TV. De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is onder voorbehoud beschikbaar vanaf 1 december. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd. Let op! de voorkeur ligt bij een stelletje. de woning is minder geschikt voor twee vrienden.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!