€ 955,00 p/m excl.

2
90 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Vijfhoek 63
8011 NZ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Vijfhoek

RIANT APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS IN HET CENTRUM VAN ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
Dit appartement is circa 80m2 groot. Het heeft een grote en lichte woonkamer en maar liefst twee slaapkamers. Het is gesitueerd op een etage en heeft een prachtig uitzicht op het Gasthuisplein.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keuken. Via de hal zijn de twee slaapkamers bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en wasmachineaansluiting. Er is een separaat toilet in het appartement. Het geheel is voorzien van centrale verwarming en heeft een eigen CV ketel.

Daarnaast heeft het complex een grote binnentuin waar de bewoners van het complex samen kunnen komen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven. Het appartement heeft daarnaast ook twee privé balkons met uitzicht op het Gasthuisplein en de binnenplaats.

Onder het gebouw is een parkeergarage aanwezig waar eventueel een parkeerplaats gehuurd kan worden à €77 per maand.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het harte centrum van Zwolle. Letterlijk binnen één minuut lopen is de winkelstraat te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar.

Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort. Gezien de centrale ligging van het appartement is dit ook slechts een paar minuten fietsen.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De maandelijkse kale huur wordt vermeerderd met €58 voor servicekosten voor schoonmaak, energiekosten etc. van de gemeenschappelijke ruimtes. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor dit appartement.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar werkende kandidaten.

BESCHIKBAARHEID
De woonruimte komt per 1 november 2021 beschikbaar.

LET OP
Het betreft een kale oplevering, dus zonder vloer.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!