€ 970,00 p/m excl.

1
64 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Bitterstraat 70B
8011 XM Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Bitterstraat

NIEUWBOUWAPPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Dit nieuwbouwappartement is gelegen aan de Bitterstraat dat parallel loopt aan de winkelstraat. De winkels, terrassen en het stadsstrand liggen dan ook allemaal op loopafstand. Het station is in ongeveer 5 minuten fietsen te bereiken, evenals bioscoop Pathé en Hedon. Dit is de uitgelezen kans een prachtig appartement te bemachtigen in de bruisende Zwolse binnenstad!

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage.

INDELING
De woning is te bestreden via een centrale hal. Via de voordeur is de woonkamer met open keuken van circa 30m2 te bereiken. Aan de woonkamer grenst het balkon. De slaapkamer van 17m2 en badkamer met toilet zijn bereikbaar via de hal.

VOORZIENINGEN
Uiteraard beschikt deze woning over alle eigen voorzieningen zoals keuken, badkamer en toilet. De keuken is modern en voorzien van een inbouwkookplaat, luxe afzuigkap, koelkast met diepvries. In de badkamer van bijna 7m2 is een douche, een hangend toilet een aansluiting voor wasmachine.

HUURPRIJS & BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra. Hiervoor rekent de verhuurder een voorschot van € 100,00 euro. De servicekosten voor onderhoud algemene zaken bedraagt € 30,00 euro.

De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Er is geen huurtoeslag mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een werkend stel of goede eenverdiener die een garantsteller kunnen overleggen.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is onder voorbehoud beschikbaar per 1 november 2021 voor een minimale duur van 12 maanden waarna het huurcontract voor onbepaalde tijd voortzet.

PARKEERPLAATS
Verhuurder biedt de mogelijkheid een parkeerplaats te huren op locatie indien deze niet zijn vergeven.

EXTRA
Huisdieren en roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!