€ 670,00 p/m excl.

1
26 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Borneostraat 62 app. 1
8022 PE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Borneostraat

MOOIE STUDIO MET EIGEN TUIN EN SCHUUR


INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'ja ik heb interesse in deze woonruimte. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De studio bevindt zich in het pand met nog 1 andere studio. De studio bevindt zich op de begane grond en is ca. 26 m2 groot.

VOORZIENINGEN
De studio beschikt over een eigen keuken, badkamer met toilet en tuin. Je kunt gebruik maken van de ruime schuur in de tuin.

LOCATIE
Vanaf locatie is de binnenstad van Zwolle binnen een paar minuten fietsen bereikbaar. Het station ligt op circa 10 minuten fietsafstand. Uitgaansgelegenheden zoals Hedon en bioscoop Pathé liggen om de hoek. Ook het winkelcentrum Diezerpoort, met allerlei winkels, is in een paar minuten lopen bereikbaar.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en exclusief gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar studenten. Er dient een garantsteller overlegt te worden.


BESCHIKBAARHEID
De woonruimte komt beschikbaar per 15 oktober 2021.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!