€ 1.300,00 p/m excl.

1
70 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Gageldijk 88B
3566 MG Utrecht

Reageer nu!

Heb je interesse in deze woning? Log eerst in om te kunnen reageren.

Klik hier om in te loggen

Vrijstaande woning, Gageldijk

APPARTEMENT MET KANTOOR AAN HUIS OP DE RAND VAN UTRECHT MET PARKEERGELEGENHEID EN RIANTE TUIN!

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De woning bevind zich aan het einde van de oprit in de achterzijde van het pand.

VOORZIENINGEN
De woonruimte is in totaal 40 m2. Aan de andere zijde is een (verwarmde) schuur (30m2) gebouwd voor een hobbyist of een kantoor aan huis. De tuin mag je zelf maken als je wil en het stuk grond hiervoor is ongeveer 80m2.

Verder heeft de woonruimte een woonkamer met open keuken. De badkamer en toilet zitten hieraan gekoppeld. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de slaapkamer.

LOCATIE
Dit is wat het object zeer uniek maakt, de ligging is buiten het stadscentrum en is op 10 a 15 min fietsen naar het Neude. Verder zijn uitvalswegen zoals de A27 binnen no time te bereiken.


BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 01-10 beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden waarna de huurovereenkomst zal worden verbroken.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!