€ 800,00 p/m excl.

1
50 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Sassenstraat 76a
8011PD Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Sassenstraat

PRACHTIG APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD VAN ZWOLLE TE HUUR

SITUERING
De woning bevindt zich op de eerste etage boven een winkel en is ca. 50m2 groot.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft een knusse woonkamer aan de straatzijde (leuk uitzicht!) en is voorzien van een zeer luxe en riante keuken, voorzien van divers inbouwapparatuur. De woonkamer heeft veel daglicht dankzij de grote ramen.

Aan de achterzijde is een slaapkamer gelegen. Tussen de slaapkamer en woonkamer vindt u de badkamer. De badkamer is tevens luxe afgewerkt en biedt plaats voor wasmachine en droger.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in de binnenstad nabij de stadspoort Sassenpoort. Hierdoor bent u altijd in de buurt van de gezellige terrassen, kroegen en natuurlijk de winkels. Een winkelcentrum met een supermarkt en andere alledaagse winkels is op een paar minuten fietsafstand gelegen. Het station is met enkele luttele minuten fietsen te bereiken.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Internet wordt door de bewoner zelf gearrangeerd. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur plus servicekosten. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woonruimte is eventueel mogelijk. Check de site van de Belastingdienst voor de voorwaarden.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar één rustig werkend persoon of een stel. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

BESCHIKBAARHEID
De woonruimte is beschikbaar per 1 oktober 2021.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!