€ 1.650,00 p/m

2
95 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Boterdiep 3210
9712LP Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Boterdiep

We kunnen niets anders zeggen dan dat we het hier over een fantastisch gemeubileerd tweeslaapkamer appartement hebben met balkon op een top locatie aan het Boterdiep en op korte afstand van de gezellige Grote Markt in Groningen. Er is zelfs tegen een meer betaling een parkeerplek onder het complex te huren.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 650 meter van de Grote Markt in Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.9 kilometer en het UMCG is gelegen op 1 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 95 m2.

VOORZIENINGEN
Dit Heerlijke en comfortabele gemeubileerde appartement met balkon op het Zuiden, is gelegen aan het Boterdiep en maakt onderdeel uit van het moderne appartementencomplex "Palazzo". Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en heeft twee slaapkamers. Er is een ruime badkamer met douche en separaat bad, een apart washok, balkon, en laten we vooral niet te veel zeggen over de woonkamer met een fantastische luxe open keuken. Dit kun je zelf het beste bekijken op de foto’s en natuurlijk de video.
Er is een afgesloten entree met intercominstallatie, video surveillance, doorloop naar de garage, trapopgang en lift.
Als extraatje is er nog een binnentuin voor gezamenlijk gebruik voor de bewoners van het “Palazzo”.
Het appartement ligt op 650 meter van de Grote Markt. Kortom een superlocatie waar tegen een meer betaling ook nog eens een parkeerplek onder het complex gehuurd kan worden. Op slag verliefd geworden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Maak snel een bezichtigingsafspraak.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 1650,- Inclusief volledige A tot en met Z meubilering voorschotten gas, water, elektra en tevens internet en TV.
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 15 oktober 2021 beschikbaar. De huurperiode bedraagt eerst maximaal 12 maanden waarna het huurcontract eventueel verlengt kan worden en doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette werkende kandidaten of PHDers. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er een een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!