€ 850,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
24 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Winschoterdiep 45
9724GJ Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Winschoterdiep

FANTATSISCHE 1 SLAAPKAMER APPARTEMENT VAN ONGEVEER 42M2 OP EEN TOP LOCATIE AAN HET WINSCHOTERDIEP MET EEN EIGEN TUIN EN FIETSEBBERGING

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 1.3 meter van het gezellige centrum van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.6.kilometer en het Zernike complex op 5.4 kilometer afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 42m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gelegen op de begane grond en n voorzien van een laminaatvloer en een eigen tuintje met fietsenberging. het appartement heeft een grote van ongeveer 42m2 Het appartement heeft veel karakter, er is een ruime woonkamer met open keuken. de keuken is basis, en de slaapkamer is 8 m2 en heeft wastafel en een aangrenzende badkamer.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 850,- excl
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 oktober 2021 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?