€ 250,00 p/m incl.

1
8 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Telemannstraat 17
8031 KA Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Telemannstraat

KNUSSE KAMER AAN DE TELEMANNSTRAAT TE ZWOLLE


INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit pand bevinden zich meerdere kamers, te weten 4 stuks. Deze kamer is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en is ongeveer 8m2.

VOORZIENINGEN
De algemene voorzieningen die je deelt met de medebewoners zijn de keuken, douche, toilet en de tuin. Deze voorzieningen deel je met 3 andere medebewoners op locatie.

LOCATIE
Het winkelcentrum is op loopafstand en biedt diverse voorzieningen. Het centrum en station zijn binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Het Deltion College is op loopafstand.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1-10-21 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woonruimte is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende of werkende mannelijke kandidaat. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!