€ 825,00 p/m incl.

2
62 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Mandjesstraat 1A
8011 RM Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Mandjesstraat

SEMI APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS EN BALKON IN HARTJE BINNENSTAD TE HUUR

SITUERING
De woning bevindt zich op de eerste etage in een monumentaal pand en meet bijna 60m2. De opgang wordt gedeeld met de bovenbewoner van de tweede etage.

VOORZIENINGEN
Het semi appartement heeft een knusse woonkamer aan de voorzijde van het pand van bijna 25m2 met een mooi uitzicht over de winkelstraat. De woonkamer is voorzien van veel daglicht dankzij de drie grote ramen. Via de woonkamer is de keuken te bereiken, voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap.

Uniek is dat de woning voorzien is van liefst 2 slaapkamers van respectievelijk 8m2 en 16m2 groot. In de grote slaapkamer zit een wastafel. Als kerst op de taart kan er een prive balkon van 8m2 bereikt worden via de grote slaapkamer! In de hal zitten twee inbouwkasten.

De badkamer en het separate toilet worden gedeeld met de huurder van de woning op de tweede etage. In de badkamer kan een wasmachine geplaatst worden.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in de winkelstraat Diezerstraat. Hierdoor bent u altijd in de buurt van de gezellige terrassen, kroegen en natuurlijk de winkels. Een winkelcentrum met een supermarkt en andere alledaagse winkels is op een paar minuten fietsafstand gelegen. Het station is met 5 fietsen te bereiken.

HUURPERIODE
De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Internet wordt door de bewoners zelf gearrangeerd. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur plus servicekosten. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woonruimte is NIET mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar één rustig werkend persoon, samenwonen is niet mogelijk. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

BESCHIKBAARHEID
De woonruimte is beschikbaar per 1 oktober 2021.

LET OP
De foto's zijn gemaakt op het moment dat er verhuisd wordt en zijn derhalve van deze kwaliteit.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!