€ 1.350,00 p/m excl.

1
55 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Per direct beschikbaar
Bosboomstraat 20BISB
3582 KH Utrecht

Reageer nu!

Heb je interesse in deze woning? Log eerst in om te kunnen reageren.

Klik hier om in te loggen

Appartement, Bosboomstraat

APPARTEMENT OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM, IN GEWILDE SCHILDERSBUURT BESCHIKBAAR!

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
De woning bevindt zicht op de eerste etage van de Bosboomstraat.

VOORZIENINGEN
De woonruimte is in totaal ongeveer 55M2. Bij binnenkomst loop je direct de garderobe in. Het toilet vind u hier direct.

Vervolgens loopt u de woonkamer in. Hier is direct ruimte voor een bank en natuurlijk een eettafel. De woonkamer bied tevens de doorgang naar toilet en douch.

Achterin de woonkamer is een aparte slaapkamer gerealiseerd. Hier zijn 2 schuifdeuren die open kunnen en toegang bieden tot het slaapgedeelte. Hier is genoeg ruimte voor een twee persoonsbed en een kast.

Tussen de slaapkamer en woonkamer bevindt zicht de keuken. De keuken is een nette keuken met wat apparatuur die in overleg overgenomen kan worden. Achterin de keuken bevind zich een doorgang naar een dakterras waar je heerlijk van de zon kunt genieten in de namiddag.

LOCATIE
De liggen van de woning is fantastisch midden in schilderswijk. Busconnecties zijn goed en binnen een aantal minuten kun je al op Utrecht centraal zijn. Mocht je een auto hebben kun je een parkeervergunning aanvragen. Controleer hiervoor wel de gemeente om erachter te komen hoelang dit kan duren. Supermarkt en dergelijke speciaalzaken zijn ook om de hoek te vinden.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 01-10 beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden waarna de huurovereenkomst zal worden verbroken.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is EXCLUSIEF gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!