€ 530,00 p/m incl.

1
18 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Prinses Julianastraat 6262a
8019 AX Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Prinses Julianastraat

NETTE RUIME KAMER MET EIGEN KEUKEN IN ZWOLLE

INTERESSE
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING
In dit leuke studenten pand bevinden zich meerdere kamers, te weten 15 stuks. Deze kamer is gelegen op de tweede etage aan de rechter achterzijde van het pand en is in totaal 18 m2 groot.

VOORZIENING
Deze kamer heeft een eigen keukenblok en de vloer zal worden voorzien van een visgraat parketvloer. De badkamers, het toilet en de tuin deel je met de andere medebewoners.

LOCATIE
Deze woonruimte is gelegen in de woonwijk de Veerallee. Hierdoor bent u dichtbij het centrum, het station, de supermarkt en Hogeschool Windesheim welke allemaal binnen enkele minuten fietsen snel te benaderen zijn.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 11 oktober 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen op deze woonruimte is niet mogelijk.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn we op zoek naar een kandidaat die studerende of werkend is. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!