€ 705,00 p/m incl.

1
26 m2
geen huisdieren toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Korte Kamperstraat 31C
8011MN Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Korte Kamperstraat

APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het hartje centrum van Zwolle. Letterlijk binnen een paar minuten lopen is de winkelstraat te bereiken. Het treinstation is in ongeveer 5 minuten fietsen te bereiken.

SITUERING
Dit appartement is gelegen in een pand waar zich meerdere appartementen bevinden. Dit appartement bevindt zich op de tweede etage aan de voorzijde van het pand.

INDELING
Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keuken. De slaapkamer is via de woonkamer bereikbaar. De badkamer en toilet zijn via de hal te bereiken.

VOORZIENINGEN
De woonruimte is voorzien van een open keuken. Er dient zelf een gasstel en koelkast etc aangeschaft te worden. De badkamer beschikt over een eigen douche en toilet.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Dit appartement voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Of hier recht op is is tevens afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen. Check hiervoor de website van de Belastingdienst.

KANDIDAAT
Voor deze studio zijn we op zoek naar werkende kandidaten of studenten met een bijbaan.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 1 oktober 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Bel mij snel terug!