€ 1.250,00 p/m incl.

2 slaapkamers
3 kamers
71 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Van Oldenbarneveltlaan 15
9716 EA Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Van Oldenbarneveltlaan

PRACHTIGE EN ZEER GOED ONDERHOUDEN TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT VAN 71 M2, OP 5/10 MINUTEN FIETSEN VAN HET BRUISENDE STADSCENTRUM VAN GRONINGEN GELEGEN IN EEN OUDE SCHOOL.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De van Oldenbarneveltlaan ligt op 1,7 km afstand van Grote Markt, 2.7 KM van het centraal station en 3,2 km van het Zernike complex. De wijk heeft alle voorzieningen op loopafstand en is gelegen vlakbij het gewilde Noorderplantsoen.
SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond in een oude agrarische school.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 71m2.

VOORZIENINGEN
De woning is voorzien van een ruime en lichte woonkamer Daarnaast is er een ruime slaapkamer van die toegang geeft tot de toilet en luxe badkamer. De moderne keuken is voorzien van alle comfort zoals een vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven, vier pit gasfornuis, afzuigkap, etc.

PARKEREN
Er is parkeermogelijkheid aan de straat.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 1200,00 inclusief gas, water, electra, internet en TV. De waarborgsom is gelijk aan twee maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd. Let op! de voorkeur ligt bij een stelletje. de woning is minder geschikt voor twee vrienden.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?