€ 700,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
36 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Steentilstraat 40a
9711 GP Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Steentilstraat

ONZELFSTANDIG APPARTEMENT MET APARTE SLAAPKAMER EN EIGEN BALKON BESCHIKBAAR AAN DE STEENTILSTRAAT.

INFORMATIE
Van de woonruimte zijn foto’s gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 500 meter van de Grote Markt van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.0 kilometer en het Noorderplantsoen is op 1.0 kilometer afstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 36m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is voorzien van een keuken met vaatwasser, oven en inductie kookplaat, Ruime woonkamer, aparte slaapkamer, douch en een eigen balkon. Het toilet word gedeeld met drie medebewoners.

HUURPRIJS EN BORG
€595,- Excl de service kosten zijn €105,- wat een totale huur maakt van €700,- De waarborgsom is gelijk aan een maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 oktober 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?