€ 750,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
38 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Kraneweg 748
Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Kraneweg

Zelfstandig Appartement met eigen balkon beschikbaar in de Schilderswijk.

INFORMATIE
De foto’s zijn van de vorige verhuring. Wanneer de huidige bewoner er uit gaat word er een badkamer met toilet gerealiseerd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 1.0 KM van het gezellige centrum van Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.3 kilometer en het Noorderplantsoen is op 500 meter afstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 38m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is gesitueerd in een monumentaal pand. Het appartement is volledig zelfstandig en heeft een aparte slaapkamer en een eigen balkon.

HUURPRIJS EN BORG
€750,- Excl de service kosten zijn €95,- wat een totale huur maakt van €845,- De waarborgsom is gelijk aan een maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 oktober 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?